LVI tahan cai

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

hg

Rinci PEONYWOOD LVL / LVB

sdv

Bahan: Poplar / Pinus

Kelas: Pakét peunteun / kaluar panto dianggo

Standar: ISO9001: 2008, CQC

Lem: WBP, MR, melamin, E1, E2

Ukuran: kandel: 15mm-100mm

lébar: 25mm-1220mm

panjangna: 80mm-6000mm atanapi ukuran khusus

Eusi Uap: ≥12%

Kapadetan: 520-580kgs / m³

Warna lukisan waterproof: Héjo, beureum sareng konéng

PEONYWOOD LVL / kauntungan LVB

waterproof LVL  (3)

1. Henteu ratten

2. Lingkungan ramah

3. konstruksi ketat sareng kakuatan tinggi

4. kakuatan bending luhur

Kusabab sifatna komposit, éta jauh kurang kamungkinan tibatan kayu konvensional pikeun bélok, pulas, ruku atanapi ngaleutikan. LVL mangrupikeun jinis kai komposit struktural, tiasa dibandingkeun sareng kai laminasi anu ditempelkeun tapi setrés anu diijinkeun langkung luhur.

Tampilan PEONYWOOD Waterproof LVL

sd
c
cs
zx
tjy
s

Ngepak: Bungkus ékspor standar, panyalindungan koréksi kertas, diikat ku strip logam ku palét


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami