Warta Industri

  • How is formaldehyde-free plywood produced?

    Kumaha cara ngahasilkeun kayu lapis bébas formaldehida?

    Kumaha cara ngahasilkeun kayu lapis bébas formaldehida? Jati panél langkung dipikaresep ku konsumén kusabab rasio kinerja-ka-harga anu luhur, penampilan anu euyeub sareng gampang dibongkar sareng dirakit. Panel basis kai mangrupikeun bahan utama jati panel, kalebet papan serat, papan partikel a ...
    Maca deui
  • Jati Vietnam sareng aksés Fair 2020

    Peonywood mangrupikeun paméré VIFA-EXPO 2020 (Vietnam International furnitur sareng Asesoris Bumi 2020), EXPO kedahna diayakeun dina Maret 2020, tapi kusabab COVID-19, éta dijadwalkeun deui ka Agustus atanapi Séptémber 2020. Tapi atoh, Peonywood pasti ngiringan EXPO. Mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun urang ...
    Maca deui