Warta

  • How is formaldehyde-free plywood produced?

    Kumaha cara ngahasilkeun kayu lapis bébas formaldehida?

    Kumaha cara ngahasilkeun kayu lapis bébas formaldehida? Jati panél langkung dipikaresep ku konsumén kusabab rasio kinerja-ka-harga anu luhur, penampilan anu euyeub sareng gampang dibongkar sareng dirakit. Panel basis kai mangrupikeun bahan utama jati panel, kalebet papan serat, papan partikel a ...
    Maca deui
  • Jati Vietnam sareng aksés Fair 2020

    Peonywood mangrupikeun paméré VIFA-EXPO 2020 (Vietnam International furnitur sareng Asesoris Bumi 2020), EXPO kedahna diayakeun dina Maret 2020, tapi kusabab COVID-19, éta dijadwalkeun deui ka Agustus atanapi Séptémber 2020. Tapi atoh, Peonywood pasti ngiringan EXPO. Mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun urang ...
    Maca deui
  • Peonywood nyandak ilubiung dina 126th Canton Fair

    Peonywood nyandak ilubiung dina 126th Canton Fair 2019 gugur. Sadaya produk melamin nyanghareup kayu lapis, bungkus lapis, pilem kualitas luhur nyanghareup kayu lapis, papan MDF, Kelas LVL pikeun pembuatan panto sareng pembuatan kabinet, lantai kai sareng LVL dilapis bodas parantos dipikaresep pisan ku babaturan asing. Peonywood ...
    Maca deui