PEMILIKAN SÉLEMI FILM

Pedaran pondok:

Pilem Panel 13mm pilem nyanghareup kayu lapis, Pinus / Poplar / Eucalyptus, Film coklat, pilem hideung, pilem beureum


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Detil Gancang

Garansi:  1 TAUN   Jumlah modél: PW-F-02
Palayanan saatos dijual:  TIASA Pamakéan : Luar
Kamampuh Larutan Proyék  TIASA Kelas : Kelas kahiji
Tempat Asalna: Jiangsu, Cina Bahan Utama Poplar
Ngaran mérek: Peony Ngaran Produk Pilem Nyanghareupan Kayu Lapis
Standar Émisi Formaldehida: E1 Inti: Poplar, Hardwood, Combi
Beungeut / tukang: Veneer Pengetahuan Alam Kandel: 9mm / 12mm / 15mm / 18mm / 21mm / jsb
Sértipikasi FSC Uap 8% -14%
Lem: E0 E1 E2 Permukaan: Pilem Hideung.brwon
Pamayaran: 30% T / T Aplikasi: Pangwangunan Gedong
Veneer Board Surface Finishing:   Hiasan Dua Sisi
Bahan Permukaan Papan Veneer Veneer Ponggawa

 


Pilem Panel 13mm pilem nyanghareup kayu lapis

Panjelasan Produk

HTB1wT9XO4jaK1RjSZFAq6zdLFXaZ

SPESIFIKASI

Ngaran Produk Pilem Panel 13mm pilem nyanghareup kayu lapis
Ukuranna  1220x2440mm
Inti Pinus / Poplar / Eucalyptus
Beungeut Pilem coklat, pilem hideung, pilem beureum
Eusi mastaka 8% -12%
Pamakéan Waterproof pikeun konstruksi atanapi proyek
Pamayaran T / T 30%, LC anu teu tiasa dibatalkeun dina titingalian

HTB1DHRvO9zqK1RjSZPcq6zTepXaZ

Kauntungannana

 H4fc97c612c774a33b8f4bdf9941e6d59n

Mangpaat produk

 H1e2e27d2d948414d967693258b388fb3x

Émbaran parusahaan

 Suqian peony trade Co.ltd diwangun taun 2006, tempatna di Shuyang, Jiangsu, anu kasohor ku seueur rupa-rupa kayu. Pabrik kami nyaéta Shuyang Mudan Wood Co., Ltd, anu diwangun taun 1996. Urang gaduh langkung ti 20 taun pangalaman.Kayu peony mangrupikeun salah sahiji pabrik ngarah tina sagala rupa kayu LVL di Cina. Kami ngahususkeun dina ngical sareng ngajual bahan kai, produk utami nyaéta papan kemasan LVL, papan Parancah LVL, palet kai, pelet kai, papan chip, kayu lapis sareng produk kai sanés.

H6abca46d5aa748bca44f249d5b0f01aeT

Bungkusan & Pengiriman

H25e6baf45bd648ce99ef08c76e1dd3edn



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami