FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naha anjeun pabrik atanapi dagang perusahaan?

Pabrik urang didirikan taun 1996 sareng kami ngahasilkeun papan LVL, kayu lapis, palét kai salami mangtaun-taun.

Dimana pabrik sareng kantor anjeun ayana? Kumaha kuring tiasa nganjang ka dinya?

Pabrik sareng kantor kami nyalira aya di Kota Shuyang, propinsi Jiangsu, Cina, 50 Menit nganggo mobil ti Bandara Lianyungang.

Kumaha carana tiasa kénging conto na? Naon waktos pamimpinna?

Sampel murah bakal gratis, ngan mayar biaya pengiriman. Sampel tiasa dikirim dina waktos saminggu, waktos produksi nuju 35-45 dinten

Naha anjeun nyayogikeun jasa ODM / OEM?

OEM / ODM wilujeng sumping, urang bakal minuhan sarat konsumén.

Bisa nempatkeun logo atanapi desain kuring nyalira kana barang.

Leres, LOGO khusus sareng desain produksi masal sayogi

Kumaha mastikeun kualitas sareng urang sateuacan ngamimitian ngahasilkeun?

1) Sateuacan mesen, kami tiasa nyayogikeun conto gratis kanggo anjeun mastikeun papan Cemara LVL kami, kualitas triplek. sareng anjeun tiasa milih hiji atanapi langkung, teras urang ngadamel kualitasna saluyu sareng éta

2) Atanapi anjeun tiasa ngirim kami conto produk anu dipikahoyong, sareng kami bakal ngajantenkeun numutkeun kualitas anjeun.

Sabaraha dinten harga anjeun bakal dijalankeun?

30 dinten, biasana harga moal dirobah upami bahan langkung mahal

Naon jumlah minimum order?

MOQ mangrupikeun 20GP, produk kami langkung ageung tibatan produk sanés.

Naon istilah pamayaranna?

Bank T / T, LC dina tetempoan, PayPal.

Naon Istilah Dibayar?

Nilai pemesanan Langkung tina USD5000,00, setoran 30% pikeun mastikeun urutan sareng kasaimbangan 70% ngalawan tagihan pengiriman tina lading.

Nilai pemesanan di handapeun USD5000.00, 100% sateuacana pikeun mastikeun urutanna

Jaminan?

Leres, Kami gaduh garansi pikeun klien kami, kami bakal ngintunkeun gaganti énggal upami Klién kéngingkeun Barang ku cacad atanapi barang rusak.

Dupi abdi tiasa percanten ka anjeun?

Tangtosna, produk kami payu di panjuru dunya. Sareng kami gaduh pangalaman langkung ti 20 taun.