Chipblock Pallet Wood Elemen Pallet Foot

Pedaran pondok:

90 * 90 * 70 Chipblock Kai Pallet Unsur Pallet Foot


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Jenis: Flakeboards Mérek: Peonywood
Tempat Asalna: Jiangsu, Cina Bahan utama: Lebu sareng résidu kai
Ngaran mérek: Peonywood Kapadetan: 590-610kg / m3
Jumlah modél: PWB-001 Uap: 12% -14%
Pamakéan: Luar, Pallet foot, mat Lem: E2
Panungtung permukaan: Bérés Pamayaran: 30% TT sateuacanna, L / C dina titingalian
Kelas: Kelas kahiji Permukaan: Pencét Polandia
Struktur papan: Déwan Struktur Lapisan Tunggal Modél No. PWB-001
Ngaran Produk: 90 * 90 * 70 Chipblock Kai Pallet Unsur Pallet Foot
Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai:
40 Méter Kubik / Méter Kubik per Minggu
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
Pakét ékspor standar: dibungkus ku pilem heula, teras palét kai nganggo Port metrop strip
Pelabuhan Lianyungang, palabuan Ningbo, palabuhan Shanghai, palabuhan Qingdao

Waktos prosés:
Jumlah (Meter kubik) 1 - 22 > 22
Est. Waktos (dinten) 7 Pikeun disawalakeun

90 * 90 * 70 Chipblock Kai Pallet Unsur Pallet Foot

Dina raraga ngahémat rohangan, urang biasana misahkeun palét kai kana kayu LVL sareng chipblock, muatkeun kayu LVL sareng chipblock dina wadah anu sanés, klien sok ngalereskeun aranjeunna di bengkel akhir.

Panjelasan Produk

 

 Spésipikasi Chipblock

Ngaran Produk : 90 * 90 * 70 Chipblock Kai Pallet Unsur Pallet Foot
Diménsi: Length: 50-1800mm atanapi ngaropea
Lebar: 70,80,90,100,110,120mm atanapi ngarobih
Kandel: 70,80,90,110,120mm atanapi ngarobih
Lem: Lem tahan cai, MR, E2 jsb
Pamakéan: Suku palét kai
Eusi Uap: Dina 12%
Kapadetan: 590 ~ 610kgs / cbm
Kelas: Pakét peunteun
Pamayaran T / T 30%, LC anu teu tiasa dibalikkeun / dina titingalian

 HTB1AI8OX8Kw3KVjSZTEq6AuRpXaj

Inpormasi perusahaan

Suqian peony trade Co.ltd diwangun taun 2006, tempatna di Shuyang, Jiangsu, anu kasohor ku seueur rupa-rupa kayu. Pabrik kami nyaéta Shuyang Mudan Wood Co., Ltd, anu diwangun taun 1996. Urang gaduh langkung ti 20 taun pangalaman.Kayu peony mangrupikeun salah sahiji pabrik ngarah tina sagala rupa kayu LVL di Cina. Kami ngahususkeun dina ngical sareng ngajual bahan kai, produk utami nyaéta papan kemasan LVL, papan Parancah LVL, palet kai, pelet kai, papan chip, kayu lapis sareng produk kai sanés.

HTB1S.fIaIrrK1RjSspaq6AREXXaK

 

FAQ

     Q: Naha anjeun pabrik atanapi dagang perusahaan?

A Pabrik kami didirikeun taun 1996 sareng kami ngahasilkeun papan LVL, kayu lapis, palét kai salami mangtaun-taun.

     T: Dimana pabrik sareng kantor anjeun ayana? Kumaha kuring tiasa nganjang ka dinya?

A: Pabrik sareng kantor kami nyalira aya di Kota Shuyang, propinsi Jiangsu, Cina, 50 Menit nganggo mobil ti Bandara Lianyungang.

     Q: Kumaha carana tiasa kéngingkeun conto? Naon waktos pamimpinna?

A: Sampel murah bakal gratis, ngan mayar biaya pengiriman. Sampel tiasa dikirim dina waktos saminggu, waktos produksi nuju 35-45 dinten.

     Q: Naha anjeun nyayogikeun jasa ODM / OEM?

A: OEM / ODM wilujeng sumping, urang bakal minuhan sarat konsumén.

    Q: Bisa nempatkeun logo atanapi desain kuring nyalira kana barang.

A: Leres, LOGO khusus sareng desain produksi masal sayogi.

    Q: Kumaha mastikeun kualitas sareng urang sateuacan ngamimitian ngahasilkeun?

A: 1) Sateuacan mesen, urang tiasa nyayogikeun conto gratis kanggo anjeun mastikeun papan Cemara LVL kami, kualitas lapis. sareng anjeun tiasa milih hiji atanapi langkung, teras urang ngadamel kualitasna saluyu sareng éta

2) Atanapi anjeun tiasa ngirim kami conto produk anu dipikahoyong, sareng kami bakal ngajantenkeun numutkeun kualitas anjeun.

    Q: Sabaraha dinten harga anjeun bakal dijalankeun?

A: 30 dinten, biasana harga moal dirobih upami bahan bahanna langkung ageung.

    Q: Naon jumlah minimum order?

MOQ mangrupikeun 20GP, produk kami langkung ageung tibatan produk sanés.

    Q: Naon istilah pamayaran?

Bank T / T, LC saatos, PayPal. Western union.

    T: Naon Istilah Dibayar?

A: Nilai pemesanan Langkung tina USD5000.00, setoran 30% pikeun mastikeun urutan sareng kasaimbangan 70% ngalawan tagihan pengiriman tina lading.

Nilai pemesanan di handapeun USD5000.00, 100% sateuacana pikeun mastikeun urutanna.

     Q: Garansi?

A Leres, Kami gaduh garansi pikeun klien kami, kami bakal ngintunkeun gaganti anu énggal upami Klién kéngingkeun Barang ku barang cacat atanapi barang rusak.

     P: Naha kuring tiasa percanten ka anjeun?

A. Tangtosna, produk kami payu di panjuru dunya. Sareng kami gaduh pangalaman langkung ti 20 taun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk