Tongkat sapu

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

3

POPLAR LVL Broomstick

Narvish dicét Popar LVL Broomstick mangrupikeun alternatif anu hadé pikeun sikat palastik

Pedaran:

Fitur tina Poplar LVL Broom Stick:

● Peonywood Broomstick didamel tina kai poplar LVL kalayan lukisan minyak narvish permukaan

● Sapu sapu asup cukup ketat sareng kedah ditempatkeun dina wadah anu nyayogikeun sababaraha kakuatan pikeun nyegah tina goyah atanapi ragrag sakali ka jero. Pikeun gampang dipasang, tambahkeun sakedik sabun beueus atanapi minyak dina iteuk.

Diménsi Tongkat Sapu Poplar LVL

Panjangna: 140 cm.

Diaméterna: 2,5 cm.

Tampilan rinci:

cs
fe

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk