Tentang Kami

dbf

Jiangsu Shuyang Peonywood Co., Ltd.perenahna di Wood Home SANGXU kota Shuyang County, Propinsi Jiangsu. Spésialisasi dina produk kai langkung ti 20 taun. Pengalaman anu seueur dina gumantung ka R&D sareng nawiskeun anjeun harga anu paling kompetitif. Kualitas méja ngaminimalkeun masalah saatos diical anjeun. Pabrik urang aya dina transportasi anu merenah, 45 kilométer jauhna ti palabuan udara Lianyungang, 168 kilométer jauhna ti bandara Xuzhou, jalan kecepatan tinggi Beijing-Shanghai sareng jalan karéta ngalangkunganana. Pabrik didirikeun taun 1996 kalayan milik 12,000,000RMB, sakitar 140 padamel, 2600 kubus méter ngahasilkeun kapasitas sabulan.

Produk utama: LVL (laminated veneer lumber) grade packing, grade furnitur sareng kelas konstruksi, kayu lapis komersil, melamine nyanghareup kayu lapis, pilem nyanghareup kayu lapis konstruksi, papan MDF / HDF, chip chip sareng sajabana Utamana ngekspor ka nagara Euro, Jepang, Korea, Malaysia, Filipina , Thailand, Australia, Vietnam sareng sajabana.

Dina dasar kualitas anu unggul, jasa anu saé, sareng téknologi canggih, Peonywood mingpin pasar anu positip sareng ngahargaan nawiskeun produk kami ka konsumén.