Ngeunaan Shuyang Peonywood Co., Ltd.

Jiangsu Shuyang Peonywood Co., LTD. perenahna di Wood Home SANGXU kota Shuyang County, Propinsi Jiangsu. Spésialisasi dina produk kai langkung ti 20 taun. Pengalaman anu seueur dina gumantung ka R&D sareng nawiskeun anjeun harga anu paling kompetitif. Kualitas méja ngaminimalkeun masalah saatos diical anjeun. Pabrik urang aya dina transportasi anu merenah, 45 kilométer jauhna ti palabuan udara Lianyungang, 168 kilométer jauhna ti bandara Xuzhou, jalan kecepatan tinggi Beijing-Shanghai sareng jalan karéta ngalangkunganana. Pabrik didirikeun taun 1996 kalayan milik 12,000,000RMB, sakitar 140 padamel, 2600 kubus méter ngahasilkeun kapasitas sabulan.

"PEONYWOOD yakin kana nyayogikeun tingkat palayanan anu ngaleuwih tina harepan!"

  • a15eafca
  • d4b796f8
  • 6683b697
  • 6a3817d9
6a3817d9

One Stop Shopping produk Kai

Sertipikat